Доналд Тръмп разочарован от Меган Маркъл: Не знаех, че не ме харесва!

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп разстроен от критиките на Меган Маркъл

Американския президент Доналд Тръмп изрази разочарованието си, че актрисата Меган Маркъл не го харесва. Държавния глава на САЩ сподели, че е много натъжен от факта, че тя няма да го посрещне в Англия. Като за първи път пренебрегна критиките срещу себе си.

„Съжалявам, че тя е казала тези гадни неща за мен“, заяви Тръмп по повод критични изказвания на Меган при избирането му. Тя го нарича разделител на нацията и женомразец. Като го критикува наред с други известни личности.

Въпреки това самият Тръмп смята, че „Меган е страхотна американска принцеса. Вярвам, че ще направи важни неща за новата си страна. И се надявам да се срещнем в Лондон“, добавя той. Президентът също така споделя, че се надява „тя да е добре след раждането на сина си Арчи Харисън“.

Американският държавен глава обаче няма да се срещне с нея, тъй като принцесата е в отпуск по майчинство. И няма никакво намерение да се появява в двореца. Дори и за да се срещне с президента на САЩ.

Междувременно мис Свят Приянка Чопра отрече слуховете, че е посетила приятелката си Меган и сина й в Лондон, по време на визитата си преди дни. Както и че е била поканена за кръстница на бебето.

„Приянка не се е виждала с Меган и няма планове да посещава нея и бебето по време на това посещение в Англия. Тя е в Лондон за професионални ангажименти и графикът й не позволява никакви отклонения“, казват от екипа на актрисата пред „Дейли Мейл“.

Тръмп разочарован, че Меган не го харесва сн. Flickr / Wikimedia

Тръмп разочарован, че Меган не го харесва сн. Flickr / Wikimedia

Коментарът бе по повод слуховете, че Приянка се е виждала с Меган и заедно със съпруга си са посетили принцесата и синът й Арчи. А също така и че са били поканени за кръстници на бебето. По-вероятно е двете дами да се видят в САЩ другия месец. Когато Меган планира да се покрие в родината си за известно време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар