Меган Маркъл и Хари се изръсиха 25 хиляди долара за майката на херцогинята (Вижте какво й подариха)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари се отблагодариха на Дория за грижите за Арчи

Меган Маркъл и принц Хари похарчиха 25 хиляди долара за майката на херцогинята. Херцогът и херцогинята на Съсекс се отблагодариха подобаващо на Дория за грижите, които положи за малкия Арчи.

Майката на Меган пристигна във Фрогмор Хаус малко преди на бял свят да се роди първия наследник на дъщеря й и зет й. Дория остана няколко седмици в имението на херцозите, за да помага в грижите за Арчи на дъщеря си. Въпреки слуховете, че Меган и Хари са й предложили да остане да живее при тях за постоянно, тя се върна в родния си дом в Америка.

Майката на Маркъл обаче вече е горда баба на внук, част от британското кралско семейство. А подкрепата й в най-важните моменти се цени високо от дъщеря й и зет й. Много скоро след като напусна новия дом на Меган и Хари, Дория има нов повод за радост. Майката на херцогинята на Съсекс не засечена пред  дома си да получава една голяма и доста интересна пратка.  Херцогът и херцогинята на Съсекс са се отблагодарили за грижите за малкия Арчи не с какво да е, а с чисто нов автомобил.

Новата кола на Дория в с марка Honda. Цената на новата придобивка на майката на херцогинята е около 25 хиляди долара. Kолаta бе доставена пред вратата на новата й собственичка. Досега майката на Меган не е демонстрирала особено висок стандарт на живот. А това веднага ни навежда на мисълта, че автомобилът е подарък. Или по-скоро жест на благодарност от страна на дъщеря й, пише „The Sun“.

Майката на Меган Маркъл с нова кола сн. Инстаграм/ sussexroyal

Майката на Меган Маркъл с нова кола сн. Инстаграм/ sussexroyal

За херцогът и херцогинята на Съсекс тази покупка никак не е голяма и те спокойно могат да си я позволят. А и майката на Меган наистина заслужава такъв подарък. Потвърждение, че колата е подарък от дъщерята за нейната майка, едва ли ще получим, за да не се подклажда напрежението между херцогинята и останалите й близки, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар