Джулиана Гани дочака най-хубавата новина в живота си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани се жени скоро

Джулиана Гани дочака най-хубавата новина в живота си. Плеймейтката ще е разведена до седмица. Затова се похвали самата тя. „Последното дело бе миналата седмица. Съдът най-сетне постанови развода със Станимир. До седмица-две ще съм официално без съпруг“, казва Джулка пред „България днес“.

Джулиана иска Станимир да плати обезщетение. Съдът обаче не удовлетворява молбата й с мотива, че той не получава доходи повече от година. Джулиана и фитнес инструкторът си казаха заветното „да“ през 2017-та година. Бракът между двамата обаче изтрая по-малко от година. Гани реши да напусне Станимир, защото той не работи и няма никакви цели в живота си. Тя не е виждала бившия си от няколко месеца.

„Аз го издържах. Това не е тайна за никого. Плащах апартамента ни, колата, гледах го. Искаше ми се да си възвърна част от парите, които съм дала за него. Но законите у нас са такива, че щом няма доходи, няма как да ми плаща“, разкрива Джулиана.

Развръзката по делото между Гани и бившия й продължи почти година. На част от заседанията на съда Станимир изобщо не се появява. Това доста проточва делото, но в крайна сметка Джулиана вече е свободна. „Най-накрая всичко свърши. Сега с Илиян може да се вземем официално“, казва с усмивка на лицето Гани.

Новата двойка вече подготвя сватбата си. „Сватба ще има. Но не сме решили кога ще е. Илиян планира всичко. Не ми казва нищо“, споделя Джулка за бъдещите им планове с нейния любим. Двамата се сгодиха в началото на годината във Виена.

Джулиана Гани се развежда до седмица сн. ХотАрена

Джулиана Гани се развежда до седмица сн. ХотАрена

Двойката обожава да пътува и откакто е заедно не спира да го прави. Джулиана и Илиян през седмица са на поредното си екзотично пътуване. Двамата, разбира се,  споделят хубавите мигове със своите фенове в официалните си профили в социалните мрежи като качват много кадри от пътешествията си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар