Магдалена Ангелова се изложи в „Женени от пръв поглед” (Вижте как я взеха на подбив зрителите)

Гласувайте за статията

Бившата на Слави се издъни като психолог, зрители я плюят, че трябва на нея някой да помогне

Магдалена Ангелова, която бе една екипа на предаването „Женени от пръв поглед” и трябваше да помага на двойките да вземат най –важните решения за живота си е издъни.

Снимка: Инстаграм

Зрителите са на мнение, че Маги е по-известна като бившата на Слави. От колкото с работата си като специалист психолог.

Блондинката бе в качеството си на професионалист и нейната роля бе да дава полезни съвети на хората, които бяха дръзнали на сляпо да се оженят. Само, че за съжаление не успя да помогне на смелите мъже и жени.

Коментари: Фейсбук

Феновете на предаването са много остри в коментарите си за Ангелова. Те са повече от категорични, че не само тя, но и колегите й трябва да си скъсат дипломите. Зрителите са на мнение, че участието на психоложката се е свело само до това как по добре да изглежда на екран. Като демонстрира дългите си крака и коса. А не лично отношение към женените и знанията си по психология.

Коментари: Фейсбук

Особено й се присмяха на участието й в финалния епизод. В който Маги Ангелова бе седнала на прекалено висок стол срещу Таня и Светозар когато те обявиха, че ще се разведат.

Зевзеци предложиха да се качи на полилея за да вижда по-добре проблемите на двойката. Други пък изказаха възмущение от отношението й към Светлозар защото не видя неговата агресия и комплексарщина. Общо взето феновете на формата я обявяват за „много зле”, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар