Бритни Спиърс с емоционално писмо: Семейството ми ме третираше като машина за пари!

Бритни Спиърс с емоционално писмо: Семейството ми ме третираше като машина за пари!
5 (100%) 1 vote

Бритни Спиърс заяви, че близките й я използвали като машина за пари, не се интересували от нея

Поп певицата Бритни Спиърс заяви, че близките й я използват като машина за пари. Изпълнителката публикува открито писмо, в което говори за проблема с наркотиците, лекарствата и психиатричните клиники.

Както е известно, още преди 10 години бащата на певицата Джейми Спиърс настоя пред съда да й бъде определен като попечител, тъй като дъщеря му е психически нестабилна. Тогава той използва случката, при която Бритни се опита да вземе децата си от бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

„Той се изкара най-голямата жертва, но истината е, че най-голямата жертва беше Бритни. Коя майка ще остане безучастна, когато не й позволят да вижда децата си? Сцената с нападението над папараците, беше много удобно използвана от баща й“, казва още приятел на певицата пред „Дейли Мейл“.

В писмото си до медиите, Бритни твърди, че баща й я е упоявал, за да я изкара психически нестабилна. После е наредил на хора от екипа й да я контролират чрез заплахи и предупреждения, че ще загуби правото да вижда синовете си, ако не се подчинява. В момента певицата води поредна битка в съда, за премахване на опеката на баща си. Тя иска майка й, Луси Спиърс да продължи да й бъде опекун, като се надява, че ще облекчи положението си.

Певицата, освен това признала, че през годините многократно е искала да слезе от сцената и да се грижи за семейството си. Роднините й обаче я използвали като машина за пари и нямали никакво намерение да се отказват от нея.

Бритни Спиърс с трагична изповед сн. Уикипедия

Бритни Спиърс с трагична изповед сн. Уикипедия

„Кой брат може да се похвали, че е изкарал 4 милиона, ей така? А майка й има над 2 милиона в имоти. Да не говорим за баща й, който притежава лъвския пай – контролира цялото й богатство“, разкриват нейни приятели. Развръзката предстои в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар