Стефан Илчев продава колата от „Капките“

Гласувайте за статията
Певецът Стефан Илчев потушава дългове с наградата от „Като две капки вода“

Големият победител на седмия сезон в „Като две капки вода“ Стефан Илчев ще продаде наградата си от шоуто – лек автомобил „Форд“ – разкрива в. „Уикенд“. Музикантът потвърди пред изданието, че няма намерение на ползва колата.

Талантливият изпълнител затънал в дългове, затова се налагало да се раздели с лъскавото возило. Макар че не може да се оплаче от липса на ангажименти, през последните месеци Стефан задлъжнял покрай боледуването и смъртта на татко си. Бившият моряк от Бургас дърго се лекувал, а младият изпълнител на практика дал всичките си спестявания, за да го спаси. Лекарите обаче не само че не успели да го стабилизират, но и му лепнали грешна диагноза. В смъртния акт на бащата на Стефан Илчев пишело, че е починал от алкохолна цироза при положение, че той изобщо не е пиел. Истината била, че черният му дроб заболял заради островите, на които работел.

Стефан Илчев отделил прилична сума, с която да финансира първия си албум. Наложило се обаче да пръсне парите по доктори. След като спестяванията свършили, талантливият имитатор си принудил да иска заеми от приятели.
„Никога не съм се колебал. Предпочитох да нямам свои песни, но да задържа татко още няколко месеца на тази земя“ – призна безспорният любимец от последния сезон на „Капките“.

С наградата Стефан ще потуши дълговете си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Стефан Илчев продава колата от „Капките“”

  1. Златена

    май 31. 2019

    Много добре чух Стефан Илчев в ефир да казва ще подарява колата от капките на майка си.Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред нагоре и да не обръща внимание на злобни коментари винаги да помни ще ние неговите фенове го обичаме искрено му се възхищаваме и чакаме новата му песен която ще запише през тази седмица .

Добавете коментар