Ани Цолова с нови житейски драми (Вижте какво я довърши)

Ани Цолова с нови житейски драми (Вижте какво я довърши)
3 (60%) 1 vote

Семейни драми вгорчават живота на журналистката, жената на брат й го изрита

Ани Цолова не може да си поеме дъх от неприятностите, които й поднася съдбата. Журналистката бе натирена и остана без работа от Нова тв. После се провали новия й проект. А сега брат й я сюрпризира неприятно.

Ексводещата на „Здравей България” съпреживява пресния развод на най-близкия си роднина. Брат й, който е журналист и се изявява като репортер в бТВ бил изритан от половинката си Катина. Тя била инициаторът на раздялата.

Снимка: ХотАрена

Стоян Георгиев, който е разследващ журналист и вече бившата му съпруга имат две деца. Съвсем до скоро репортерът се хвалеше със здравото си семейство и семейната идилия. Пускаше непрекъснато снимки в социалната мрежа от съвместните им почивки и ваканции.

Явно развода му е дошъл като гръм от ясно небе. Към дадения момент той е изтрил всичките семейни снимки. Които му напомняли за безоблачното и щастливо минало. Колегите му го съжаляват защото не можел да си намери място от мъка.

Стоян и Ани били изключително близки. Като по-голяма сестра тя се опитвала да го окуражава и да му оказва морална подкрепа. Но и нейното положение в момента не били цветущо. Цолова все още нямала работа. Факт, който още повече нагнетявал обстановката.

В последно време нищо в живота й не се подреждало както й се иска. Но била благодарна на съдбата, че поне все още е жива и здрава, предават от Ретро, цитирани от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар