Феновете към Юлия от „Женени от пръв поглед“: „Ще си останеш стара мома“ (Вижте още)

Гласувайте за статията

Феновете попиляха Юлия от „Женени от пръв поглед“ заради отношението й към Мишо

„Женени от пръв поглед“ приключи. Вчера се излъчи последният епизод от втория сезон на риалити формата, в който непознати сключват брак и се опитват да създадат семейство. И в този сезон обаче двойките, които мачмейкърите събраха, не бяха сред най-успешните.

Последните двама участници, които влезнаха в предаването с надеждата да срещнат голямата любов, също не случиха на партньор. Снощи Юлия и Михаил бяха категорични, че се разделят. В последния епизод на „Женени от пръв поглед“ младоженката изтъкна и причините, поради които слага край на брака си с Мишо.

Юлия сподели, че според нея съпругът й е немарлив, не си чисти масата след хранене, много е затворен и няма комуникация помежду им. За несполучливия опит да бъдат семейство продавачката прехвърли вината изцяло на Михаил.

Феновете на предаването обаче имат коренно различно мнение за случилото се. В официалната страница на „Женени от пръв поглед“ те не спестиха критиките си към Юлия. Зрителите нарекоха продавачката капризна и претенциозна. Във всички епизоди на предаването тя винаги беше недоволна от нещо – от времето, от стаята, от Мишо. И това не остана незабелязано от феновете. Претенциите на Юлия започнаха още от медения им месец с Михаил и не спряха до края на предаването.

Пред психолога на шоуто продавачката не скри, че привличането към съпруга й е едва 10%, въпреки, че по страстните целувки на сватбата този факт не пролича. Юлия каза, че все още търси идеалния мъж и това не е Михаил, въпреки всички усилия, който музикантът положи, за да спечели уважението и любовта на съпругата си.

Феновете попиляха от подигравки Юлия от "Женени от пръв поглед" сн. Фейсбук

Феновете попиляха от подигравки Юлия от „Женени от пръв поглед“ сн. Фейсбук

Феновете са категорични, че ако Юлия продължава да се държи така високомерно и постоянно проявява претенции, няма никога да срещне „принца на бял кон“, който чака и ще си остане стара мома.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Феновете към Юлия от „Женени от пръв поглед“: „Ще си останеш стара мома“ (Вижте още)”

  1. Христина Илиева

    май 31. 2019

    Тази жалка Юлия защо първо не види нейните недостатъци, а после да съди другите.Мърла!

Добавете коментар