Единствената биография на Нострадамус – най-сетне на български

Гласувайте за статията
„Нострадамус. Истината и лъжите за най-големия пророк на всички времена“ излезе на български език

Сериозният труд на американския изследовател Джон Хог е преведен на повече от 20 езика и е оценяван като най-пълното животоописание на европейския предсказател – пише в. „Уикенд“.

Френският лекар от 16-и век Мишел дьо Нострадамус и мрачните му, но хипнотични предсказания не спират да омагьосват света вече няколко столетия. В миналото той е извор на мъдрост и вдъхновение за много исторически фигури. И тогава, и днес обаче гаданията му често са осъждани и заклеймявани. Но едно е сигурно – мистичният му образ не е потънал в забрава. Винаги, когато това е напът да се случи, от мъглявината на словата му изплува ново знамение за настоящия ден.

Ето защо световноизвестният автор и експерт по окултни практики Джон Хог решава да напише първата пълна биография на Нострадамус. Според автора житейският път и богатото наследство, което пророкът оставя на идните поколения, са от особено значение днес, тъй като някои от пророчествата му още не са се сбъднали. Биографията прави и сериозен исторически преглед на годините на Ренесанса и всичките съпътстващи ги събития. Голямата Комета, чумата в Европа и т.н. Настоящият му труд наброява цели 400 страници и в България е с печатана издателство „Кръг“.

Някои от предсказанията на Нострадамус още не са се сбъднали

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар