Убиец Стоян Зайков се самоуби при престрелка с полицията (Подробности)

Гласувайте за статията

Убиецът от Костенец Стоян Зайков се е застрелял в село Долна баня

Убиецът от Костенец Стоян Зайков се е самоубил. Мъжът, който простреля смъртоносно бившата си приятелка и неизвестен мъж, е обявен за издирване от 9 май тази година.

Според информация на Нова телевизия, Зайков е намерен в района на Долна баня. Полицаите са тръгнали по следата на престъпника и успели да го локализират. Имало е престрелка между Зайков и служител на Гранична полиция. Малко след нея той е произвел смъртоносен изстрел върху себе си и е сложил край на живота си.

Няма пострадали служители на МВР, а Стоян Зайков е в неизвестност от 9 май, когато беше открито тялото на бившата му приятелка. На 16 май полицията откри още едно тяло. На мъж, който живеел в непосредствена близост до дома на Зайков. Той не само е негов съсед, но и братовчед на издирвания.

Мъжът е бил и разпитван след изчезването на Зайков.

По-рано вчера властите съобщиха, че са попаднали на следите на Зайков. Някои от къщите в село Долна баня бяха разбити, а се предполагаше, че мъжът се е укривал и живеел в някои от тях там.

В крайна сметка полицията улови следите му и бе направен опит да го задържат, но той завърши със самоубийството на убиеца.

В разследването бяха ангажирани кучета, дронове, термовизионни камери и други.

Трагедията с убийството на млада жена в Костенец разтърси целия район. Тогава мнозина скочиха, а градът бе изпълнен от страх след ужасния инцидент. Малко след това се разбра, че момичето е загинало при избухналата семейна свада. Около една седмица по-късно с ловна пушка бе застрелян и братовчедът на Зайков, а самият той изчезна безследно.

Убиецът от Костенец, Стоян Зайков се самоуби сн. Нова телевизия

Убиецът от Костенец, Стоян Зайков се самоуби сн. Нова телевизия

Опитите на полицията да го открие най-накрая се увенчаха с успех в село Долна баня. След опит на гранични полицаи обаче избухнала престрелка и мъжът се самоубил след нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар