Димитър Рачков в опасна близост с бивша шефка на бТВ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков демонстрира близост с бивша шефка на бТВ

Димитър Рачков окончателно прежали Мария Игнатова и не страда за нея. Комикът демонстрира приповдигнато настроение по време на купона след финала на Капките. Тази година на празненството присъстваха всички от екипа, за разлика от миналата година. Тогава победителят Славин Славчев не присъства на афтър партито.

За разлика от него, Стефан Илчев дели не се отдели от продуцентите на формата и цяла вечер бе на масата на Маги Халваджиян. По традиция и тази година партито се проведе в заведението на жена му.

Деси Добрева и Мария Илиева бяха най-активни на дансинга. Папи Ханс, който само преди дни загуби баща си, също беше видимо в добро настроение.

Милко Калайджиев също се изяви на сцената. Заради него Кремена Халваджиян направи изключение и позволи за пръв път в заведението й да прозвучи чалга.

Димитър Рачков също прикова погледите. Цяла вечер той беше в опасна близост с Светлана Василева, която е бивша шефка на бТВ. Към настоящия момент тя работи като изпълнителен директор във фирмата на Маги Халваджиян, пише Хот нюлс.

На партито не присъстваше единствено Мария Игнатова. Ако се вярва на слуховете, тя все още страда за Димитър Рачков. Блондинката не е преодоляла раздялата с него и преживява тежко случилото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар