Ернестина Шинова проговори за влизането на Андрей Слабаков в Европейски парламент (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ернестина Шинова не вярва, че Андрей Слабаков ще влезе в Европейския парламент

Ернестина Шинова проговори за влизането на мъжа си Андрей Слабаков в Европейския парламент. „Случи се чудо! Да ви кажа, не съм и предполагала, че е възможно това да стане. Още когато ми съобщи, че ще се кандидатира, се зарадвах, но и през ум не ми е минавало, че ще стигне толкова напред.

Всъщност мислех, че много трудно ще бъдат допуснати граждани в тези листи. Но ето, искам и аз от мое име и от името на Андрей да благодаря на ВМРО, че имаха смелостта да сложат в листите си 11 души непартийци. Това не е малко. Безкрайно съм благодарна на всички хора, които са дали доверието и гласа си на за Андрей“, казва актрисата, пише „България днес“.

Според Ернестина в България все още има „здрави имунни клетки“, които да я спасят от гибел, а това показват и последните избори. „Не, тези избори за мен показват, че България не е мъртва и че са останали здрави имунни клетки, които реагират, когато се налага. А това се случва, когато се усети инфекция. Образно казано, ако имаме предвид, че държавата ни е един цял организъм“, казва още Шинова.

Протестен вот

Тя вижда избирането на съпруга й Андрей Слабаков като протестен вот срещу политическата система. „Като цяло виждам у хората отвращение към политическата система, а и самото избиране на Андрей също е някакъв вид протестен вот. Явно гражданското ни общество иска да чуе и види не само политически подготвени хора, а и различни от тях. Това съпротивление към статуквото означава, че хората са се „събудили“. И това е много хубаво, това е надежда“, споделя Ернестина.

Шинова също е забелязала „хейта“, който се излива срещу съпруга без да му е даден шанс да покаже какво може. „Но знаете ли, прави ми впечатление този „хейт“, който отново се изля върху него. Чудя се защо българинът декларира, че мрази политиците – във вицове, в поведение, но в мига, в който се появят граждани като тях самите, и те са отричани. Някак не мога да разбера какво всъщност искаме?“, пита се актрисата.

Ернестина Шинова се страхува, че Андрей заминава за Европейския парламент сн. Фейсбук

Ернестина Шинова се страхува, че Андрей заминава за Европейския парламент сн. Фейсбук

Тъй като през юли започват снимките на „Откраднат живот“, Ернестина не е сигурна дали ще може да бъде до съпруга си на първата сесия на Европейския парламент. Шинова не крие, че е уплашена от това, че Андрей заминава, но е оптимистично настроена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ернестина Шинова проговори за влизането на Андрей Слабаков в Европейски парламент (Вижте тук)”

  1. Имах си аз Ернестина Шинова да не проговори и то на рождения си ден. Няма как да не се похвали 🙂
    Думи нямам просто….

Добавете коментар