Дизайнерката Евгения Борисова изпрати син абитуриент! (Тита пя на бала му)

Дизайнерката Евгения Борисова изпрати син абитуриент! (Тита пя на бала му)
5 (100%) 1 vote

Дизайнерката Евгения Борисова изпрати абитуриент!

Топ дизайнерката Евгения Борисова изпрати син абитуриент. Стилистката, която сътвори невероятната булчинскса рокля на моделката Цеци Красимирова сама се похвали в социалната мрежа.

Евгения Борисова

Синът на Евгения Борисова завърши училище

Тя сподели, че балът на по-малкия й син в родния й град Враца е минал повече от впечатляващо, пише сайтът hotаrena.net.

Стилистката дори публикува няколко снимки от бала на 19-годишния си син. И отправи топли думи на поздравления и пожелания към детето си.

„Мило мое момче, попътен вятър в приключението живот, бъди достоен и истински мъж както съм те възпитала и знаеш, че имаш цялата ми любов! Успех в живота сине!“.

От фотосите си личи, че синът на Евгения Борисова е повече от впечатляващ. А визуално момчето много прилича на своята родителка.

Гост изпълнител на тържеството била Тита. Тийнсензацията била сред любимите певици на зрелостника и майка му веднага уважила желанието му. Освен всичко друго Тита доста често работи по общи проекти с дизайнерката.

Щастливата майка обаче не пропусна да поздрави с празника както съучениците на сина си, така и всички зрелостници от град Враца.

„Искам да поздравя синът ми и всички младежи от Враца, които бяха абитуриенти тази година. И все още пазят традициите с красивото полагане на цветя на паметника на Христо Ботев.

Мажоретките и отряда, уважението към родители и учители, децата неопорочени от цигански оркестри и кючеци, минавайки през площада, не страдащи от комплекси и не загърбващи абитуриентския бал заради „модерно мислене“ и нелогични оправдания.

За мен като родител беше много вълнуващо да ви гледам! Попътен вятър младежи и бъдете благословени!“, написа Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар