Кичка Бодурова за Слабаков: Да му купите костюм за европарламента, сигурна съм, че няма! (виж как изригна)

Кичка Бодурова за Слабаков: Да му купите костюм за европарламента, сигурна съм, че няма! (виж как изригна)
5 (100%) 1 vote

Кичка Бодурова извън кожата си от факта, че Андрей Слабаков стана евродепутат!

Режисьорът Андрей Слабаков успя да се докопа до място в европарламента в Брюксел. Факт, който отприщи гнева на много българи, включително и популярни лица. Кичка Бодурова е една от тях.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова потресена от влизането на Слабаков в европарламента

Легендата на родната естрада живее в Лас Вегас от години, но съдбата на родината не спира да я вълнува. Именно затова тя не се сдържа и заяви мнението си по въпроса в мрежата. Ето какво написа снощи Кичка Бодурова:

„Досега държахме кирливите си ризи в дулапа, сега ще ги разходим и в Европа…

Как избирате бе хора? Незнаещи езици, компютър, хора безпардонни, неуважаващи себе си (за мен мъж, който не се бръсне е такъв)… Да не продължавам…

Те ли ще представят България? Не забравяйте да му купите костюм на изпроводяк – сигурна съм, че няма.

Ако бе жив Алеко сигурно щеше да напише втори том…“, изригна Кичка Бодурова. По-интересното обаче е, че болшинството от последователите й я подкрепи напълно.

Ако не знаете, ще ви подскажем да хвърлите едно око в социалната мрежа. Именно там ще видите не един или два колажа, посветени на евродепутата Андрей Слабаков.

Най-популярният от тях е снимка на парламента в Брюксел, който е обгърнат от димна завеса. „Първият работен ден на Слабаков“ – гласи надписът под снимката (очевадно е защо)… Спорна работа на новия ни политик!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кичка Бодурова за Слабаков: Да му купите костюм за европарламента, сигурна съм, че няма! (виж как изригна)”

  1. LORZ

    май 29. 2019

    Напълно споделям мнението на Кичка!

Добавете коментар