Делото срещу Жана Бергендорф се провали

Гласувайте за статията
Танцьорът Лео, който съдеше за тормоз Жана Бергендорф, не се появи в съда

Съдебният процес срещу Жана Бергендорф за домашно насилие чрез есемеси, който започна през миналата година, е прекратен заради многократно неявяване на ищеца Лео и неговата бъвша емоционална тръпка – пише в. „Уикенд“. Двамата действащи лица така и не намерили време да прекрачат прага на съдебната зала, защото или не били откривани на посочения адрес, или пък боледували. Почти винаги пред Темида заставали адвокатите им, което нажежавало атмосферата в съда. Делото приключи поради несериозност и неявяване на двете страни – отбелязва изданието.

На последното заседание присъствал само адвокатът на Жана Бергендорф, който пледирал, че тя е невинна. Магистратите уважили неговата пледоария и сложили точка на процеса.
С днешна дата двамата били в „замразени отношения“. Никой от приятелите им не се наемал да прогнозира дали ледът помежду им ще се разтопи, или ще се трупа като айсберг.
Жана Бергендорф вече има своя нов живот – тя лети на крилете на любовта с момче, което е по-младо от нея. Връзката им отново се очертавала темпераментна и бурна, макар че засега нещата вървели гладко. Певицата твърдяла пред приятели, че така и не иска да си спомня за своя бивш любим, който по време на връзката им я стресирал и така тя качила излишни килограми.

Жана и Лео не искат да се виждат дори в съда

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар