Стефан Илчев крие голяма тайна

Стефан Илчев крие голяма тайна
1 (20%) 1 vote
Победителят в „Като две капки вода“ Стефан Илчев имал гореща афера

Стефан Илчев, който стана победител в „Като две капки вода“ имал гореща афера с десен политик от близо година – пише „Уикенд“, като се позовава на близък приятел на таланта.
„Стефан не обича да е във фокуса на прожекторите, що се касае до личния му живот, затова и упорито крие връзката си. Малцина са наясно с интимния му свят“ – споделя информаторът на изданието.
По думите му властният любовник на певеца вероятно е използвало контактите си, за да побутне на финала своя фаворит.

Стефан Илчев официално твърди, че няма гадже, но в шоусредите е публична тайна неговата връзка с влиятелен политик от една от големите партии. Двамата се срещат дискретно от около година, а певецът често ходел с него на почивки в чужбина. Именно влиятелното гадже на изпълнителя плащал наема от 900 евро на луксозния му апартамент в София и спонсорирал кариерата му.

„Шоуто „Като две капки вода“ е единственият формат, в който някога съм се представял. Явно някой чу мислите ми и сега вече съм известен“ – споделя Стефан Илчев. На финала в жестока конкуренция той отвя, не кой да е, а другия фаворит – Мария Илиева, която остана втора, и Милко Калайджиев и младата Тита, което заеха трето и четвърто място.

 

Стефан Илчев грабна наградата в „Капките“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Стефан Илчев крие голяма тайна”

  1. Златена

    май 29. 2019

    Що за отвратителена статия всички жълти боклуци уикенд и разни други жълтурковци стават само за тоалетна хартия .Стефан Илчев си заслужи победата в капките през целия сезон на капките се справяше перфектно с всяка една задача и с имитацията на Лили Иванова ги уби .Пожелавам на Стефан още много успехи от тук нататък един съвет към него да върви само напред да не обръща внимание на злобни коментари и винаги да помни ще повечето българи го обичат

Добавете коментар