Мелания Тръмп налага нова мода в Япония (Първата дама като кралица в Токио)

Мелания Тръмп налага нова мода в Япония (Първата дама като кралица в Токио)
2 (40%) 1 vote

Мелания Тръмп все повече заприличва на кралска особа

Мелания Тръмп все повече заприличва на кралица. Дори нещо повече – на път е да засенчи и истинските кралски особи. На първата дама на САЩ й липсва само короната, за да започнат да й се кланят.

Тя успя да засенчи и новата императрица на Япония с появата си в Токио. Както е известно, американския президент и съпругата му са на официално посещение в Япония, където посетиха новото кралско семейство. Това, което впечатли всички обаче, бе изборът на тоалети на Мелания. Какъвто тя прави не за първи път. И обикновено, именно когато се среща с кралски особи.

Американската първа дама избра рокля с наметало, което изпълняваше и функцията на шлейф. Тоалетът не само скриваше възрастта й, но в същото време й придаваше и царственост, каквато излъчваше и императрицата на Япония.

От своя страна нейно величество бе избрала да носи дълга сатенена рокля и сако. За страничния наблюдател обаче, изглеждаше така, все едно Мелания е кралицата, а другата дама е просто официален гост на събитието.

Подобна рокля Мелания избра и при посещението си в Саудитска Арабия, а след това и в Лондон, по време на официална вечеря с Тереза Мей. С подобен тоалет първата дама се подвизаваше и в Белия дом на една от първите си гала вечери.

Инстаграм

Мелания блести като кралица в Токио сн. Инстаграм

Няма съмнение, че тоалетите на Мелания са ушити така, че да я представят във възможно най-добра светлина, но мнозина се чудят, дали не отправят и друго послание. Първата дама вече веднъж използва езика на дрехите, за да затвори устите на журналистите, но предизвика скандал. Новият й имидж обаче ясно кореспондира с последните изказвания на Тръмп. „Ние сме кралското семейство на Америка“, заяви преди дни американския държавен глава. Нищо чудно, че изисква от съпругата си да се облича като кралска особа. Дори и да не е официално такава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар