Финал на „Женени от пръв поглед“ (Ще останат ли заедно двойките от шоуто?)

Гласувайте за статията

Кой двойки от „Женени от пръв поглед“ ще продължат заедно?

Имат ли бъдеще браковете на двойките от  „Женени от пръв поглед“ ще разберем съвсем скоро. Риалитито е към края на своя втори сезон. Трите двойки, които участват в шоуто са на път да вземат важното решение дали браковете им ще продължат да съществуват, или ще изберат да се разведат.

Всички двойки от „Женени от пръв поглед“ минаха през различни етапи от своите връзки. Ивана и Мерал минаха през много различни емоционални състояния. Таня и Светозар стартираха съвместния си живот с позитивизъм и много надежда, но достигнаха до тежък период, изпълнен с взаимни обвинения. Връзката на Юлия и Михаил се намира в ранна фаза, но между двамата има неизказани проблеми.

Ще продължат ли двойките съвместния си живот или ще се разделят, ще видим във финалните епизоди на предаването днес и утре по Нова тв.

Ивана и Мерал преживяват ренесанс в отношенията си, след като минаха през криза. Двамата организират вечеря на мястото, където се срещаха за първи път в деня на сватбата си. Там те отново се върнаха към всички емоции от един от най-важните дни в живота им месец след като си казаха „Да“ без да се познават. Ще има ли хепи енд за Ивана и Мерал, предстои да разберем утре.

Таня и Светозар преживяха доста трудни моменти през последната седмица. Те ще проведат сериозен разговор за бъдещето на брака си. Таня споделя своите чувства и емоции, а ключът към дома на съпруга й се превръща в символ на възходите и спадовете в отношенията на двойката. Таня и Светозар намират сили да се усмихнат един на друг, но дали ще спасят брака си?

Любов или раздяла предстои в "Женени от пръв поглед"? сн. Фейсбук

Любов или раздяла предстои в „Женени от пръв поглед“? сн. Фейсбук

След като Юлия беше на гости на Михаил в Пловдив, сега е негов ред да посети дома й в София. Семейството слага на масата всички свои притеснения и обсъждат въпросителните в отношенията си, пише nova.bg. Ще успее ли Мишо да се пребори за вниманието и чувствата на своята съпруга? Какво решение ще вземат те за брака си, ще видим в последните епизоди на „Женени от пръв поглед“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар