Петя Буюклиева шокирана от слуховете по неин адрес (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева коментира „безумните писания“ по неин адрес

Петя Буюклиева беше един от участниците в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Въпреки че певицата даде всичко от себе си, тя не успя да грабне първото място в предаването. Петя не крие, че е била разочарована от оценките на журито в „Капките“. Според нея те не са оценили усилията и таланта й подобаващо.

„Ако трябва да бъда съвсем откровена, оценките за мои изпълнения не бяха достатъчно реалистични и казвам това без абсолютно никаква амбиция за награди“, споделя Петя, пише show.blitz.bg.

Преди последния епизод на „Като две капки вода“ тръгнаха слуховете, че Буюклиева е толкова обидена на екипа и продуцентите на предаването, че мисли да го напусне със скандал. Петя не пропусна да опровергае тези новини, свързани с нея. „Аз бях в едно шоу магия през цялото време, много добре смазана. Приемах мнението на журито, независимо какво е то, за разлика от някои мои колеги, които не спестяваха реакции.

Маги дори на два пъти изскочи от апаратната след мое изпълнение, за да ми благодари лично за труда. Веско Ешкенази стана, за да ми целуне ръка, а Димитър Маринов призна, че е обикнал българската поп музика, слушайки мои песни. Това е нещо изключително за мен.

Затова недоумявам откъде дойдоха тези безумни писания по мой адрес?! Нямам нищо общо със съдържанието им и мисля, че по-шокираща и по-гнусно изфабрикувана дезинформация за себе си не бях чела. Такъв шок от заглавие не бях преживявала в живота си от 40 години на сцена! По-ниско припечелване на хлебец от журналист не бях виждала в живота си. Веднага се обадих на Маги да го питам за тази информация, а той отвърна: „Петя, остави ги, нека си пишат, не чети, не обръщай внимание, те така си изкарват хлебеца“, казва Петя за слуховете по неин адрес.

Петя Буюклиева шокирана от слуховете по неин адрес сн. Инстаграм

Петя Буюклиева шокирана от слуховете по неин адрес сн. Инстаграм

Тя обаче е „програмирана“ така, че да помни само положителното в ситуациите и хората.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар