Петя Буюклиева коментира оценките на журито в „Капките“ (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева разочарована от оценките си в „Капките“

Петя Буюклиева даде първото си интервю след приключването на шоуто за имитации „Като две капки вода“. В него певицата разкри, че тези три месеца в предаването са били много вълнуващи за нея и тя е дала всичко от себе си, за да се представи добре.

За съжаление обаче Петя не винаги е била доволна от оценките, които е получавала от журито на „Като две капки вода“. „Ако трябва да бъда съвсем откровена, оценките за мои изпълнения не бяха достатъчно реалистични и казвам това без абсолютно никаква амбиция за награди. Спечелила съм много награди в живота ми, даже съм на мнение, че трябва да се дава път на младите винаги.

Моят фаворит, например, в „Капките“, беше Тита, защото тя е усърден и много талантлив млад човек, който се нуждае от подобен трамплин в живота си. В случая с „Капките“ на практика всички сме победители, дори и само заради участието си.

Пак ще кажа – благодаря за тази прекрасна възможност, емоцията е неповторима. Наградата не е важна – важна е съвестта. Всеки може да си купи кола, но не всеки може да си изчисти съвестта, ако направил нещо не както трябва. Българският народ и публиката, която пълни залите, тях не можеш да ги излъжеш. И те са най-точния барометър за мен!“, казва Буюклиева, пише show.blitz.bg.

Петя разкрива и какво е преоткрила за самата себе си, влизайки в различните образи в шоуто. „Преоткрих, че мога денонощно да влизам от образ в образ на сцената и това не омръзва. Мога с часове да стоя и да гледам някакво движение на ръката, на лицето и на всичко характерно за дадена звезда, което трябва след това да отпечатам в собственото си поведение.

Петя Буюклиева недоволна от оценките на журито сн. Фейсбук

Петя Буюклиева недоволна от оценките на журито сн. Фейсбук

Открих още артистични способности в себе си, за които не подозирах. Открих това, че мога да се движа така, сякаш съм по-млад човек, със същата енергия и заряд. Гледайки се след това на запис, мисля, че съм се справила много добре“, казва още Петя.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар