Петя Буюклиева с първи думи след края на „Капките“ (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Петя Буюклиева стартира турне из страната

Петя Буюклиева даде първото си интервю след приключването на шоуто за имитации „Като две капки вода“. Певицата сподели, че има покана да участва в предаването отдавна, но чак сега е приела заради много си ангажименти преди време.

„Имах покана да взема участие в „Капките“ още преди 3 години, но тогава поради ангажименти, свързани с изяви в чужбина, трябваше да я отхвърля. Но винаги съм мечтала да участвам в това шоу на шоута, както го наричам, защото в „Като две капки вода“ един артист и изпълнител може да покаже много и неподозирани страни от себе си“, казва Петя.

„Огромно предизвикателство е, което поех на моите години, защото имам много колеги, които не искат да се престрашат и да се качат на тази сцена. Защото вече са изградили име, стил, образа и не искат да променят това. Затова казвам, че „Като две капки вода“ е една от моите големи метаморфози в музикално отношение. На тази сцена пея в почти всякакви стилове – поп, рок, джаз и успях да покажа много качества, които някои може и да не са забелязали в мен, както се и оказа.

Разгърнах 12 образа, което е една невероятна галерия, а на финала с Дичо направихме едно наистина убийствено парче на Ози Озбърн и Лита Форд. Изобщо цялото ми участие в „Капките“ за мен бе едно непрестанно и пищно шоу, един тримесечен празник на изявата на качествата ми.

Просто не усетих как минаха месеците, защото всеки ден, минута и секунда бях погълната от конкретния образ, който трябваше да пресъздам. Влязох с нагласата на дам всичко от себе си, защото съм абсолютен перфекционист. Буквално не съм спала, за да си уча текстовете на песните и никога не съм използвала аутокю, докато пея.

Петя Буюклиева е абсолютен перфекционист сн. Инстаграм

Петя Буюклиева е абсолютен перфекционист сн. Инстаграм

Безкрайно много благодаря на Маги Халваджиян за тази покана да разкрия своя потенциал. Аз вече празнувам своя 40-годишен юбилей. Загрях с „Капките“ и продължавам“, споделя Петя. Тя не пропуска да благодари на целия екип на шоуто за грижите, които са полагали за нея, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар