Сватбата на Дженифър Лопес ще струва 15 милиона (Вижте подробности за лъскавото събитие)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вдигат приказна лятна сватба на Бахамите

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вече са избрали мястото и датата на венчавката си. Най-близките им приятели вече споделят подробности за луксозното събитие.

Певицата и бейзболистът ще узаконят връзката си в брак това лято на Бахамите. Конкретната дата влюбените решиха да не издават. Известен стана факта, че булката ще мине пред олтара в рокля на Валентино. Лопес вече се е венчавала в тоалет на италианската модна къща.

Снимка: Инстаграм

Младоженците вече са избрали и сватбената торта. Помпозния сватбен десерт ще им струва 50 хиляди долара. Така, че общата стойност на брачния им банкет се изчислява на 15 милиона долара. Никой не се съмнява, че празника им ще е впечатляващ.

Джей Ло и Алекс вече успяха да създадат топли семейни отношения. Децата им от предишните бракове са в много близки отношения. Известната двойка ще включи и потомството си в сватбената церемония. Главна роля в празника ще имат не само близнаците на певицата Ема и Макс, които звездата роди от музиканта Марк Антъни, но и дъщерите на Алекс – 14 годишната Наташа и 11 годишната Ела.

Снимка: Инстаграм

Любовният роман на Дженифър Лопес и Алекс Родригес започна през 2017 г. Те обаче се познават от 14 години. Когато за първи път се срещат певицата била омъжена за Марк Антъни, който й е трети съпруг. През месец март 2019 влюбените обявиха официално годежа си.

Родригес поиска ръката на Джен застанал на едно коляно на брега на океана. Като й подари уникален годежен пръстен за 4,5 милиона долара, предават от graziamagazine.ru.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар