Жената на Борис Солтарийски пръска сексапил в Дубай! (виж тук)

Жената на Борис Солтарийски пръска сексапил в Дубай! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Половинката на Борис Солтарийски пръска сексапил и пари в Дубай!

Съпругата на Борис Солтарийски не спира да пръска парите им. Красивата Аделина Солтарийска не само харчи с широка ръка в Дубай, където отмаря с приятелки, но и ръси на килограм сексапил.

Борис Солтарийски

Любимата на Борис Солтарийски разпуска с приятелки в Дубай

Докато певецът заработва последните си заплати при Слави Трифонов, неговата жена е на почивка в лъскавия Дубай. В богатото арабско емирство чаровницата се е щракнала пред един от най-скъпите хотели.

Сексапилната Аделина развива и собствена модна линия дрехи и не пропуска възможност да им направи реклама. Заради което наскоро Борис Солтарийски се пошегува, че след като шоуто спре скоро, той няма да има притеснения за живота им. Понеже тогава неговата жена ще ги издържа.

Припомняме, че преди известно време за пореден път се зашушука за развод между двамата. Но самата Аделина Солтарийска отрече двамата с Борис да са се разделяли.

„С Борис сме заедно, не сме се карали, камо ли да се развеждаме”, лаконично опроверга мълвата благоверната на музиканта на Слави Трифонов.

Двамата се запознават именно в „Шоуто на Слави“. За известно време чаровницата също работеше там. Но отдавна напусна екипа на Дългия.

Желанието й беше да има собствена модна линия, която тя направи. Двамата съпрузи се радват и на малката си дъщеричка.

Аделина Солтарийска често се появява само по бельо на кориците на различни модни списания. Но мъжът й няма нищо против и други мъже да се наслаждават на стройното й тяло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар