Силиконовото чудо Андреа Иванова с първо публично изказване! (не е за вярване)

Силиконовото чудо Андреа Иванова с първо публично изказване! (не е за вярване)
5 (100%) 1 vote

Андреа Иванова е решила да прилича на Барби, но… сами виждате резултата!

За нея се говори и пише буквално от дни, но това определено е само началото. Андреа Иванова е силиконовото чудо, което префасонира цялата си физиономия, за да замяза на… това. И докато в мрежата хората смучат валидоли пред фотосите й, тя реши да се произнесе публично. Ето какво заяви:

Андреа Иванова

Андреа Иванова – е, това вече не е за вярване!

„По принцип не съм длъжна да давам изявления,тъй като не съм публична личност и не съм допринесла все още с нищо за това общество. Но последните дни „вие хората“ ме направихте точно такава!!!

Като за начало искам да благодаря на всички медии,които добавиха и моите философски размишления от снимките, които съм публикувала. Но разбира се ,както се вижда това не е толкова важно и няма връзка със снимките и така наречената „метаморфоза“,която стои на дневен ред.

Почувствах се длъжна да отговоря на това,тъй като безброй съобщения и покани за приятелство заливат моят профил напоследък. Благодаря за всички негативни и позитивни коментари по темата предварително.

Не съм била учудена от подобни реакции и мнения,тъй като познавам добре как би реагирала масата от хората в нашето общество в подобен случай.

За съжаление с нашите действия продължаваме да доказваме ,как все още не сме се отърсили от този „манталитет“ на невъзможността да приемем различните,които не се котират в нашето ежедневие!!!

Отново доказахме,че историческите обстоятелства все още имат „ДНК“ в съзнанието ни и „пипалата“на темите ТАБУ са по-дълги, отколкото можем да си представим. В крайна сметка, по темата, би трябвало да отговоря клиширано, за да е по-лесно да се разбере:

Всеки има правото да живее и да изглежда както го удовлетворява. Не е задължително всеки да се вписва в някакъв стандарт, наложен от някого някога.

Това е личен избор и никога не съм се страхувала да го изразя!!! Благодаря за вниманието на всеки стигнал до края на написаното тук!!!“, заяви фрапиращата Андреа Иванова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар