Нидал Алгафари: Не избирам нито малкото, нито голямото зло! (виж тук)

Гласувайте за статията

Нидал Алгафари призна защо не е дал гласа си на изборите!

Съпругът на Мадлен Алгафари – писателят и режисьор Нидал Алгафари призна, че не е гласувал на евроизборите. Нещо повече – запътил се натам, но се отказал в последния момент. Ето и коя е причината за решението му:

Нидал Алгафари

Нидал Алгафари се отказа от гласуването

„Приятели, по ранина реших, въпреки всичко, да ида до секцията и да гласувам. Отбих от пътя, който всеки ден изминавам и шофирайки си зададох въпроси. Чийто отговори ме върнаха по пътя и се отказах.

Години наред стъпвайки на израза „Да изберем по-малкото зло“, избирахме го и то, по-малкото зло, встъпвайки във властта се превръщаше в голямото зло. При следващата възможност давахме превес на трето, ама и то също се преобразяваше и ставаше злото.

Днешният ми избор какво щеше да допринесе? Дали българските представители ще имат възможността да коригират, да решават, да влияят или ще осигуря на няколкото избраници на партийните централи.

Които, за да стигнат до по първите места в листите са се подмазвали, лизали са чепици, правили са компромиси, унижавали са се за да получат благословията на едно или друго партийно „божество“?

Как да гласувам за малки душици, които се хванаха гуша за гуша, чий апартамент, тераса или къща за гости е по неизрядна?

Как да гласувам за хора, които се мразят един друг и се заливаха с мръсотии и само и само да не допуснат на избираемо място, тези които имат реални възможности да влияят в Европа?

Как да гласувам за низки човечета, които изградиха кампанията си на основата на омразата. Срещу различните, циганите, бежанците, миграните, забравяйки,че над милион българи са мигранти в Европа?

Как да гласувам за подсъдими и осъдени екзотики или стари афераджии?

За това прецених да се възползвам от конституционното ми право да гласувам или да не го правя.

Е, избрах да не гласувам и да не избирам нито малкото, нито голямото зло“, разкри Нидал Алгафари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар