Бомба: Мариела Нордел убедена, че жените не трябва да се омъжват! (разтърси мрежата)

Бомба: Мариела Нордел убедена, че жените не трябва да се омъжват! (разтърси мрежата)
5 (100%) 1 vote

Мариела Нордел посочи и самата себе си като пример!

Устатата Мариела Нордел си живее живота щастливо и пет пари не дава. А обяснението за тази идилия е просто – не е семейна и не търпи мрънкащ недоволник до себе си.

Мариела Нордел

Мариела Нордел повече няма да направи тази грешка

Тя публикува статия в мрежата, в която щатски учен твърди, че мъжете трябва да се женят, но жените не. Защото бракът им се отразявал пагубно, в повечето случаи.

„Ако видите 40-годишна неомъжена жена, вероятно ще си помислите: „Жалко е, но дано един ден тя да срещне подходящия мъж. Не, по-вероятно тя ще срещне неподходящ мъж, който ще я направи нещастна и болнава“, казва Долан“, цитира го Мариела Нордел. И продължи, този път за себе си:

„Аз съм живия пример – омъжих се на 45 – красива, весела, здрава, разделих се три години по-късно нещастна, погрозняла, минала през рака…

За това и сега им викам на любовниците: „Много съм влюбена в теб, но да не съм чула и думичка за какъвто и да е тип връзка“. А те не могат да повярват, че жена така им говори.

Ама се кефят, де… щот ги избирам само женени – да има кой да им бере гайлето, да не ми създават проблеми, аз искам само хубавата част вече!

Никой не ми мрънка, че работя по много или пътувам постоянно в командировки, нито ми казва кога да каня у дома приятели. Не ми се муси защо съм погледнала тоя или усмихнала на оня, защо ми се излиза да се размазвам с тайфата, вместо да му стоя диван чапраз и да му готвя.

Не ми държи сметка колко и за какво съм похарчила. Когато им свирна, винаги са на разположение и сексът не е по три минути… И съм отново здрава, хубава и щастлива, и нямам намерение повече да сглупявам!“, разтърси мрежата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар