Калина Паскалева: След мой въпрос към г-жа Нинова, ме изкараха к*рва! (още подробности)

Калина Паскалева: След мой въпрос към г-жа Нинова, ме изкараха к*рва! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева разкри защо не понася левицата и нейния лидер!

Журналистката и бивша изкусителка Калина Паскалева шашна всички с разкритие за отношението си към БСП. И в частност нейния лидер Корнелия Нинова, въпрос към която й стоварил огромни ядове в миналото. Ето какво разказа Паскалева:

Калина Паскалева

Калина Паскалева направи неочаквани разкрития

„ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ С ЛЮБОВ КЪМ МЕН!… Първият път, точно преди година, зададох въпрос на г-жа Нинова дали знае от какво се нуждаят децата с увреждания във фейсбук.

На следващия ден в определени медии излезе публикация, че съм к*рва, която спи с охранителите в Слънчев бряг. Също така и с Карбовски, за да ми излъчва филмите и още куп обиди по мой адрес.

Същият ден на мястото, в което тогава работех, се получи обаждане от партиен кадър на БСП (поне така казаха от ръководството) с въпрос защо си позволявам да ги нападам. На по-късен етап бях предупредена, че ако искам да продължа да работя, да внимавам какво говоря.

Няма такъв момент в живота ми, в който аз да се съобразявам дали да споделя мнението си. Няма и да има. И това мисля, че съм го доказала през последните десет години. И не защото подкрепям някоя партия, и спрете да ми приписвате пристрастия.

В момента на стената ми се пишат същите гнусни коментари от троловете на БСП и защитниците на Елена Йончева – дали съм влязла с гъза си в ТВ7. Що за въпрос е това от стари жени? Най-малкото не ви отива. Ще поместя коментарите да ги видите сами.

Няма да се обяснявам защо съм работила в тази телевизия. Самият факт, че в момента изливате за пореден път тонове помия по мой адрес, показва категорично каква партия е БСП и какви са симпатизантите й.

Адмирации! За вашата култура, възпитание, морал… За тази свобода на словото ли се борите вие – че зададох въпрос какво е купено за 650 хил.лв.“, вбеси се Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар