Бебето на Росен Плевнелиев „одра кожата“ на майка си Деси Банова

Гласувайте за статията
Малкият Йоан – синът на Росен Плевнелиев и Деси Банова, скоро ще проходи

7-месечният син на президента Росен Плевнелиев и бившата синоптичка Деси Банова е копие на своята майка – пише в. „Уикенд“. Ексдържавният ни глава гордо гушка малкия Йоан и често го извежда на разходка – отбелязва изданието.

„Казвам му малкия Десиславчо – с едни страхотни сини очи, беличък, прекрасен. Всяка сутрин, като го погледна, благодаря на Бога и на съдбата, че това ми се случва“ – признава Плевнелиев.
Макар че още не е проходил, най-малкият му наследник вече води активен социален живот. Йоан придружава родителите си навсякъде, а по време на почивките им в чужбина заедно с тях пътува и тъщата на президента Лили. Деси нямала детегледачка, но разчитала на помощта на майка си по всяко време на денонощието.

Росен Плевнелиев бил в блестящи отношения с родителката на Деси. Наскоро заедно пътували до Гърция и президентът натоварил в 7-местния си ван тъщата барабар с нейното куче. Той бил много впечатлен, че майката на жена му е като немска възпитателка. Всеотдайната баба помагала много за отглеждането на Йоан и на щерката на Деси от предишния й брак. Плевнелиев бил доволен, че баба Лили помагала, без да се натрапва в семейството им и не била типичната тъща, която постоянно да дава акъл на по-младите.

Плевнелиев гушка малкия Йоан

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар