Стефан Илчев спечели „Като две капки вода“ (Вижте още)

Гласувайте за статията

Стефан Илчев грабна победата с изпълнението на Лили Иванова

Стефан Илчев грабна победата в шоуто за имитации „Като две капки вода“. Тази вечер, след жестока конкуренция, най-добрият имитатор на Лили Иванова, успя да спечели първото място в предаването, отново имитирайки нея.

Само ден по-рано Стефан даде напълно откровено интервю пред Мариан Станков – Мон Дьо. В него той обясни защо е избрал за финала именно Лили Иванова. „Бях пуснал допитване в официалната си страница, и в Инстаграм. 95% от отговорите бяха Лили Иванова. Почувствах се длъжен с цялата отговорност, че за първи път аз ще имитирам наистина Лили Иванова. До момента аз съм имитирал единствено гласа й, но сега ще разбера какво е да представиш образа на тази невероятна жена.

Тя трябва да бъде идол за всеки, който иска да се занимава с музика. Срещал съм се преди години с нея и бях изключително развълнуван. Притесних се страшно много, а краката ми се разтрепериха. Няма да забравя как се приближи и ми каза: „Чувала съм за вас! Браво, моето момче, много добре се представихте!“, споделия Стефан само ден преди да грабне победата в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Тогава Илчев каза също, че музиката за него е всичко и той влага цялата си енергия, за да се представи добре в шоуто. „Труд, постоянство и вяра в собствените си възможности, подкрепа от най-близките ми хора и музика. Самият аз не се възприемам като уникален изпълнител. Но музиката за мен е всичко – мечта, начин на живот, бягство“, споделя още победителят в седми сезон на „Капките“.

Спомен

А най-яркият спомен на Стефан като е малък е първият му досег с музиката. Тогава майката на Илчев го води на прослушване в Бургас. „Бях много срамежлив. Майка ми е чула, че имам някакъв талант и по много фин начин се е опитала да ме насочи. Като малък много исках да стана стоматолог. Това беше моята детска мечта, защото майка ми е зъботехник“, разкри още Стефан пред Мон Дьо.

Днес обаче той е страхотен певец и всички ние щяхме да загубим много, ако този талант беше станал стоматолог.

Стефан Илчев спечели "Като две капки вода" с имитация на Лили Иванова сн. Фейсбук

Стефан Илчев спечели „Като две капки вода“ с имитация на Лили Иванова сн. Фейсбук

След предаването почитателите на Стефан заляха официалните страници на предаването в социалните мрежи с хиляди поздравление и пожелания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар