Какво се случва с „Господари на ефира“? (Вижте тук)

Гласувайте за статията

„Господари на ефира“ окончателно слиза от малкия екран

„Господари на ефира“ окончателно слиза от малкия екран. Откакто предаването беше спряно от ефира на Нова тв, тръгнаха слухове, че то ще се мести в Би Ти Ви. Оказа се обаче, че шоуто няма повече да бъде излъчвано в ниво една телевизия, защото преговорите с различните телевизии са приключили неуспешно.

В официалната страница на „Господари на ефира“ екипът написа становище, от което става ясно, че феновете на предаването все още могат да го следят, но само онлайн. „Скъпи приятели, както знаете вече няколко месеца „Господари на ефира“ липсва от българския ефир. Преговорите с телевизиите за бъдещето на предаването, което през своята 16 годишна история се превърна в институция, в крайна сметка приключиха без резултат.

Оказа се, че за съжаление, визиите ни за бъдещето развитие на „Господари на ефира“ се различават дотолкова, че не е възможно да бъде постигнато споразумение. Ние от „Господарите“ смятаме, че съдържанието е важно. Ценностите, които защитава предаването са важни и те останаха неизменни през дългата ни история, въпреки че са неудобни, както за всякакви мошеници, измамници, далавераджии и шарлатани, така и за властимащи, които злоупотребяват със служебното си положение. Причината за доверието и обичта на зрителите са именно тези ценности, тази философия, на които нямаме право да изменим.

Продуцентите и екипът на „Господари на ефира“ обявяват своето намерение да продължат и развиват явлението, което създадохме заедно през тези 16 години, но вече в онлайн среда. Смятаме, че бъдещето е в интернет. Глобалната мрежа е най-свободната и динамична среда, която предоставя много възможности, в това число и най-важната за нас – свобода на словото.

"Господари на ефира" окончателно слиза от малкия екран сн. gospodari.com

„Господари на ефира“ окончателно слиза от малкия екран сн. gospodari.com

Вече разработваме нова платформа, с много ново актуално, забавно и атрактивно съдържание и разбира се, ударни разследвания и репортажи, която ще видите през есента, а нашите водещи започват усилени тренировки и репетиции, за да се превърнат в истински „Господари на уеба“, споделя екипът на „Господари на ефира“, пише gospodari.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар