Емилия просълзи феновете си (Певицата напомни за трагично загиналия Феди Башур)

Гласувайте за статията

Емилия с трогателни думи към Феди Башур

Емилия и нейният съпруг преживяха тежка катастрофа точно преди година. Двамата се отърваха по чудо с леки наранявания. За огромно съжаление, в тежкия инцидент загина сина на бизнесмена Жорж Башур и доведен син на Емилия Феди Башур. Той изпадна в кома и след както няколко дни се бори за живота си, загуби битката.

Малко след тежката загуба Емилия и Жорж Башур сключиха брак и понесоха доста критики за тези свои действия от феновете на певицата. Оттогава обаче вече измина година и почиталите на поп фолк изпълнителката видяха, че тя е наистина щастлива, защото е открила любовта в лицето на Жорж Башур. Емилия и Башур се подкрепят в трудните моменти и така ги преживяват по-лесно.

Днес поп фолк изпълнителката отново припомни тежкия момент, в който те в Жорж Башур загубиха част от себе си със смъртта на Феди Башур. В официалните си профили в социалните мрежи Емилия написа трогателно послание към трагично загиналия 19-годишен младеж.

„Една година измина със сълзи, една година измина с въпроса „Защо???“. Една година, в която се усмихваме и радваме, но не както преди. Други сме, но силни и изпълнени с вяра да обичаме и оценяваме всички моменти и всички малки неща, които ни правят щастливи. Когато млад човек си отиде от този свят, сърцето, душата и съзнанието ти не искат да го приемат… Липсата е огромна и не стихва.

Единственото, което те успокоява е, че един ден и ние ще отидем там горе и ще се видим. Дано си на по-прекрасно място , прекрасно дете!!! Почивай в мира, Федка!!! Поклон пред светлата ти памет“, изля душата си в социалните си профили в мрежата поп фолк изпълнителката.

Емилия с трогателни думи за трагично загиналия Феси Башур сн. Фейсбук

Емилия с трогателни думи за трагично загиналия Феси Башур сн. Фейсбук

Припомняме, че след загубата на Феди Башур Емилия написа и специална балада, която посвети на нелепо загиналия 19-годишен младеж. Парчето поп фолк изпълнителката кръсти „Завинаги“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар