Даниел Петканов изнудва Алекс за…

Гласувайте за статията

При все, че е без работа, не се оплаква от липсата на доходи

След като само преди няколко месеца Лудия репортер Даниел Петканов стана баща, се оказа, че напоследък все по-често изнудвал половинката си Алекс Богданска за… второ, трето, че и повече деца.

Той крои планове да продължи със създаването на потомство. Припомняме, че само няколко часа след раждането на сина на Даниел Петканов и Алекс Богданска, малкият Габриел стана звезда в Инстаграм.

Даниел Петканов

При все, че е без работа, не се оплаква от липсата на доходи

Даниел Петканов споделя, че много от жените на негови приятели изпадат в следродилна депресия. Той обаче посочва, че при половинката му няма такова нещо, което означава, че по всяка вероятност вече е готова за второ дете.
„Това може само да ме радва, защото аз искам и второ, и трето, и…“, хвали се Петканов.

За никого не е тайна, че със свалянето на предаването на Милен Цветков от ефира на Нова тв, Даниел Петканов остана без работа. Със съпругата му обаче не се оплакват, тъй като успяват да си докарат доста добри доходи като инфлуенсъри.

Даниел е много щастлив от този факт, тъй като няма работно време и има възможност да се радва отблизо на сина си. Вече е отхвърлил две изкусителни предложения за работа в големи телевизии, тъй като иска да гледа отблизо как расте наследникът му, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар