Трагедия разтърси Яна Маринова

Гласувайте за статията

Почина бащата на сина й

Звездата от хитовия сериал „Стъклен дом“ – Яна Маринова, бе разтърсена от жестока трагедия.

Запознати издават, че е издъхнал бащата на сина й. Богомил Маринов-Боте, отглеждал 17-годишния Никола в Германия, заедно с втората си съпруга.

Яна Маринова

Почина бащата на сина й

Той бил покосен от коварна болест и изгубил битката с живота едва на 48-годишна възраст.
Грижите за тийнейджъра били поети от мащехата му, от която има и братче. От предишната си връзка, мащехата на Никола имала и още едно дете.

Това означава, че след смъртта на Боте върху плещите й паднало отглеждането на три деца. Още преди години, когато Яна Маринова и Богомил се разделили, Никола избрал да живее при баща си.

Актрисата не крие, че много се дразни от слуховете, че е изоставила сина си, за да гради кариера. В този ред на мисли Яна Маринова споделя, че не тя, а той се е отказал от нея в известен смисъл.

Градските легенди носят, че ученическата й любов Боби, бил брутален бандит. Той често посинявал красавицата и я вкарвал във всевъзможни проблеми. 18-годишният по онова време Боте тренирал бокс, а за да се издържа се занимавал и с автокражби. Често посягал и към белия прах.

Веднъж, когато Яна се опитала да избяга от него, той я прострелял в крака. Белегът от тази случка носи и до днес. Именно тя изчерпала търпението й и актрисата се зарекла, че никога повече няма да позволи на мъж да й посегне.

В крайна сметка да се измъкне от лапите му й помогнал първият й съпруг, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния Георги Илиев – босът на ВИС2, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар