Николета Лозанова и Ники Михайлов задминаха турските сапунки

Гласувайте за статията

Тези четиримата не спират да изненадват

Запознати издават, че отношенията между две от най-известните светски двойки – Ники Михайлов и Николета Лозанова, и Валери Божинов и Биляна Дол, са достойни за турска сапунка.

Оказва се, че изненадите на карето далеч не свършват дотук. Припомняме, че след като Ники Михайлов се завърна от Кипър, където бе част от местния отбор Омония (Никозия), се нанесе в луксозния мезонет на Николета Лозанова. Същото това жилище обаче е обзаведено с парите на баджанак му Валери Божинов.

Николета Лозанова

Тези четиримата не спират да изненадват

Жилището се намира непосредствено до „Симеоновско шосе“ в затворения комплекс „Верту Резиденс“. Комплексът се състои от три самостоятелни жилищни сгради, разположени в затворен двор с контролиран достъп.

Жилищата на приземните етажи разполагат със собствен двор-градина, а освен това имат по две подземни паркоместа и по един склад.
Резиденцията разполага и със собствен СПА и масажен център, фитнес, химическо чистене и автомивка.

И докато Ники Михайлов се шири с Николета Лозанова в апартамента на Божинката, той пък гледа отвисоко София – от апартамента на вратаря в сградата на „НИКМИ“ на бул. „Черни връх“.

След като Божинката подписа с „Левски“, Ники Михайлов му преотстъпил жилището, където към днешна дата се ширят с неговата изгора Биляна Дол, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар