Неподозираната истина за Софи Маринова и Гринго

Гласувайте за статията

Положението на певицата не е никак розово

Мнозина определят Софи Маринова като една от най-успешните родни поп фолк изпълнителки.

В този ред на мисли повечето хора си мислят, че тя разполага със солидни финансови средства. Оказва се обаче, че истината е съвсем различна. В действителност Софи Маринова не само, че не е натрупала и лев „бели пари за черни дни“, а има и огромни дългове.

Софи Маринова

Положението на певицата не е никак розово

Изпълнителката на „Стари рани“ има доста солидни задължения на обща стойност около 400 хиляди лева. Справка в Търговския регистър сочи, че финансовото й състояние не само, че не е розово, ами направо е плачевно.

Фирмите й „Лоренцо мюзик“ ЕООД и общата й фирма със съпруга й Тодор Давидов-Гринго „Софи-Гринго мюзик“, са с по два запора към двама различни кредитори. Прави впечатление, че запорите са наложени само върху дяловете на Софи Маринова. На практика това означава, че само тя има стари задължения, които не е разчистила навреме.

Дълговете й са от 2011 година и не са погасени и до днес. Това е доста странно на фона на процъфтяващата й кариера. Мълвата носи, че Софка прибира по минимум 5 бона хонорар от всяко участие.

От близкото им обкръжение разкриват, че Гринго приел много тежко предстоящия фалит на Софи Маринова. Отчаян от задаващия се финансов крах и последващ унизителен скандал в медиите, Гринго се заел с търсенето на средства за погасяване на дълговете.

Тъй като неговите авери категорично му отказали да му заемат пари, той бил принуден да се захване с престъпна дейност. Именно така се стигнало и до изнудването на айтоския бизнесмен Асен Атанасов за 50 бона.

Припомняме, че след като номерът не мина, двамата пишман рекетьори лежаха в ареста, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар