Няма да повярвате кой теши зарязаната Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Мнозина се запитаха дали той е новата й изгора или е просто женски трик

Мнозина не могат да повярват кой се е заел със задачата да теши зарязаната Мария Игнатова.

Оказва се, че подозрително близо до нея, е известен столичен фризьор. Бившата изгора на Димитър Рачков, изкарва почти всеки ден в компанията му. Става въпрос за топ коафьора Николай, с когото се познават от доста отдавна.

Мария Игнатова

Мнозина се запитаха дали той е новата й изгора или е просто женски трик

След като комикът зарязал Мария Игнатова, тя потърсила утеха при един от най-близките си приятели. Тя вече не тича при него само, за да й оправи прическата, а и за да я разведри.
Николай се познава отлично не само с Димитър Рачков, а и с Игнатова покрай работата си с фирмите на Джуди и Маги Халваджиян.

Към днешна дата той дори продължава да се грижи за визията на Хилда Казасян за лайфовете на „Като две капки вода“, което приключва днес.
Двамата с Мария Игнатова напоследък не пропускат да публикуват снимки, на които са весели. Очевидно Николай й действа като с магическа пръчица, тъй като доскоро съкрушената Мария Игнатова отново позира с широка усмивка на лице.

Разбира се под снимките, нейните дружки се надпреварват да коментират, при това с издайнически намеци. Някои от тях си позволяват дори да ги наричат „гаджета“. Така и не става ясно обаче дали Мария Игнатова наистина се е загаджила с топ коафьора или това е просто трик, с който се опитва да дразни Рачков, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар