Бареков изригна бесен след евроизборите! (още подробности) Преглеждания: 2408

Николай Бареков възмутен жестоко
0
5/5 - (1 vote)

Бареков повече от бесен след резултата от евроизборите!

Николай Бареков не успя. Желанието му да влезе още веднъж в европарламента в Брюксел не само удари на камък, но бе жестоко смазано. Победата на ГЕРБ и фактът, че основният му опонент Ангел Джамбазки получи мандат, го накараха да изригне. Ето какво заяви той:

Бареков
Николай Бареков възмутен жестоко

„Честито на новоизбраните евродепутати. Избрани при безпрецедентно ниска избирателна активност на фона на рекордна такава в Европа. Кого ще представляват в Брюксел те?

Себе си, партиите си или избирателите си. Изборът е техен. Избрани с вота на 5% от избирателите в големите градове на България (Варна) и с 90% от гласовете в циганските махали…

Един прост пример: Преди пет години четвърт милион българи гласуваха за два мандата за ББЦ, а сега със стотина хиляди гласа (почти три пъти по-малко) могат да влязат пак двама евродепутати. Очевидна девалвация на партиите в очите на българските граждани.

Патеричката “Магарешки” потъна, Симеонов се стопи като лански сняг, а ВМРО и Атака ще решават отношенията си в съда. Само ДПС остава сигурна опора на ГЕРБ следващите две години до края на третия мандат. Другото в парламента е насипна маса.

Като изключим мъртвите души и гласуващите умрели, купените гласове, негласувалите, гласувалите против всички и за загубилите – “спечелилите” мандат 17 евродепутати от 5 партии и коалиции заминават за Брюксел с доверието на по-малко от 10% от българския народ.

На тяхно място бих се срамувал, че ще спечелят по 1 милион евро за следващите пет години на гърба на един омерзен и погубен от политиците си народ“, вбеси се Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.