Честита да е: Великата Нешка Робева чукна 73!

Честита да е: Великата Нешка Робева чукна 73!
5 (100%) 1 vote

Нешка Робева отпразнува своя 73-ти рожден ден сред близки и приятели!

Великата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева навърши 73 години. Тя отпразнува рождения си ден скромно и в компанията на най-близките си хора. Знаем, че не си пада по показността и суетата на светските събития.

Нешка Робева

Нешка Робева стана на 73, да е жива и здрава!

Нешка Робева обаче не пропусна да благодари на хилядите потребители в мрежата, които за пореден път й показаха колко я обичат и ценят:

„Приятели, вчера изпълних седемдесет и три години живот. Получих изключително много поздравления и прекрасни пожелания. За съжаление не мога да отговоря на всички лично, но Фейсбук ми дава възможност да благодаря на всички.

Благодаря ви, приятели за доверието и обичта, с които ме дарявате. Благодаря за добрите думи. Благодаря за това, че въпреки възръстта ми, възлагате надежди за бъдеща ползотворна работа и дълги години живот…

Благодаря на колегите си от КХГ „Левски“ и всеотдайните майки, за прекрасно организирания турнир за Купа „Левски“ и Приз „Маргарита Рангелова“.

Благодаря на нашите предани фенове, както и на стотиците деца изпълнили с радостна глъч залата – най красивия букет, който получих за рождения си ден…

Благодаря на спонсорите, които ни дадоха възможност да проведем по един незабравим начин турнира и зарадваме всички деца с много подаръци и трофеи“, радва се рожденичката Нешка Робева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар