Решено! Ето къде отива Слави Трифонов след Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Шоуменът е изправен пред сериозно предизвикателство

Стана ясно с какво ще се заеме Слави Трифонов, след като приключи договорните си отношения с Би Ти Ви.

Оказва се, че измежду многото предложения, които е получил шоуменът, е и едно доста апетитно. Въпреки това обаче, той го е отхвърлил категорично. Става въпрос за оферта, предложена му от братя Домусчиеви – новите собственици на конкурентната на Би Ти Ви, Нова тв.

Слави Трифонов

Шоуменът е изправен пред сериозно предизвикателство

Те го поканили да премести шоуто си в тяхната медия, но Слави Трифонов категорично отхвърлил предложението им, пише „Марица“.
По всичко личи, че мераците на шоумена за телевизионни изяви, са минали на заден план. Той е твърдо решен да се бори за „благото на България“ и поради тази причина ще пристане на… народа, обясняват запознати.

Шоуменът няма никакво намерение да регистрира партия, а гражданско движение. Той крои планове да го промотира по време на летните си концерти с участието на „Ку-ку бенд“.
По всяка вероятност очакванията на Слави Трифонов, са много хора да го последват, предвид, че през 19-те години телевизионен ефир, винаги е изразявал ясна гражданска позиция.

Най-голямото предизвикателство, пред което са изложени той и екипът му, е да се справят с огромния дефицит на доверие сред обществото, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар