Какво се случва с Мария Силвестър?

Гласувайте за статията

Тв водещата отново лети на крилете на любовта

Няма никакво съмнение, че всичко свързано с личния живот на водещата на предаването „Бригада нов дом“ по Би Ти Ви – Мария Силвестър, се превръща в сензация за раз време.

Неотдавна Мария Силвестър разкри подробности от тежкия период, който е изживяла покрай развода й.

Мария Силвестър

Тв водещата отново лети на крилете на любовта

Не е изключено именно раздялата й с певеца Силвестър Силвестров, по-известен като Среброто да е причината, поради която Мария да се опитва всячески да крие новия мъж до себе си. При все, че преди известно време тя публикува в профила си в социалната мрежа снимка, на която двамата си разменят целувка, упорито продължава да крие името и професията му.

След раздялата й със Среброто, която очевидно е оставила дълбока и доста болезнена следа в душата й, Мария Силвестър предпочита да пази личния си живот в тайна. По всяка вероятност тя следва и поверието, че щастието обича тишината. В противен случай винаги ще се намери някой, който да го направи на пух и прах.

По всичко личи обаче, че новият партньор на тв водещата, е доста по-млад от нея или поне така изглежда на пръв поглед от снимката, която Мария е публикувала в профила си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар