Рачков и Зуека удариха дъното

Дори не са предполагали, че може да ги застигне подобна съдба
0

Дори не са предполагали, че може да ги застигне подобна съдба

Едва ли Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков някога са предполагали, че е възможно да ги сполети подобна съдба.

Оказва се, че днешният ден е изключително тежък за двамата. Истината е, че днес е последният ден от шоуто „Като две капки вода“.

Зуека
Дори не са предполагали, че може да ги застигне подобна съдба

След това Зуека и Рачков остават без работа. Всъщност, докато за Рачков това не може да се каже с пълна сила, тъй като въпреки липсата на телевизионни изяви, той ще продължи да обикаля из страната със „Забраненото шоу на Рачков“, то при Зуека нещата далеч не са толкова розови.

След края на „Като две капки вода“, Зуека остава без работа. При все, че приходите, които Рачков прибира от шоуто си не са никак лоши, едва ли ще са му достатъчни, предвид, че е свикнал да взима поне от няколко места.

Поради лошото стечение на обстоятелствата, Зуека и Рачков вече са се пуснали на пазара и упорито се опитват да си осигурят добре платени участия след края на Капките.
На прага на безработицата, двамата не пропуснаха да се предложат и на Катя от дует „Ритон“.

Те са наясно, че на дуета му предстои концерт в зала 1 на НДК след броени дни и се натискат за водещи на събитието. След края на шоуто миналата седмица, Зуека, Рачков и Катя, продължили преговорите и в гримьорната.

В крайна сметка всички си тръгнали щастливи, което вероятно е знак, че са се договорили, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.