Мария Илиева надмина себе си

Гласувайте за статията

Изпълнителката прибира колосални хонорари

От близкото обкръжение на певицата Мария Илиева издават, че в последно време е надминала себе си.

След като от март месец участва в шоуто „Като две капки вода“, певицата е вдигнала доста високо летвата. Според запознати, тя не понечва да излезе от дома си, ако хонорарът не е достатъчно солиден.

Мария Илиева

Изпълнителката прибира колосални хонорари

Мария Илиева заявила категорично пред приятелите си:
„Времето ми е ценно и няма да им пея за по-малко от 8000 лв.“.
Припомняме, че тарифата за участието й преди години, бе около 4 хиляди лева, докато към днешна дата хонорарът й се е повишил двойно.

Точно толкова прибрала Мария Илиева от едно от последните си участия в провинцията. В тази сума са включени пътните разходи, но ако има възможност, тя не пропускала да си ги поиска и отделно.

„Срам я е да си търси парите и за горивото, защото са дребни суми и би изглеждала смешна на фона на осемте бона“, коментират запознати.
Истината е, че хонорари от такова естество прибират едни от най-големите звезди в естрадата като Васил Найденов.

Освен това той дели този хонорар с двете си беквокалистки и мениджъра му Ивайло. При Мария положението е много по-благодатно, тъй като тя плаща само за озвучител и евентуално за шофьор. В повечето случаи обаче тя предпочита да шофира сама или пък с тази задача се заема някой от екипа й.

Да не пропускаме и факта, че не се отчита пред компания, тъй като се самопродуцира. По всичко личи, че рекламата й в „Като две капки вода“ й е дала сериозен тласък и напоследък певицата е по-търсена от всякога, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар