Лъсна скандалната истина за драмата във фамилия Диневи

Гласувайте за статията

Петя е категорична, че няма да стане снаха на известната фамилия

Лъсна цялата скандална истина, която се заформи в известната фамилия Диневи и изправи мнозина на нокти.

Припомняме, че в ранните часове на 10 май бе разпространена новината, че 20-годишният Иван Динев, е изгубил живота си в резултат на жестока катастрофа.
Новината за трагедията във фамилия Диневи взриви интернет пространството, но не за дълго, тъй като бе опровергана от МВР.

Диневи

Петя е категорична, че няма да стане снаха на известната фамилия

Почти половин месец по-късно на бял свят излезе скандалната истина за причината, поради която наследникът на един от братята Диневи, е прибегнал до този трик. Разбира се в основата на всичко това стои любовна драма.

Запознати разкриват, че Иван Динев лично е спретнал мелето на магистрала „Тракия“ след скандал с годеницата си Петя, по-известна в артистичните среди с псевдонима си Пенелопе. Той бил вбесен, след като красавицата разтурила изненадващо годежа с него.

От близкото им обкръжение издават, че до раздялата се стигнало заради буйния нрав и неконтролираното поведение на наследника на фамилия Диневи. Припомняме, че преди около два месеца, той ступа известния фотограф Теди Грозданов по време на сесия за Миглена Каканашева – Мегз. За сесията бе ангажирана и приятелката му Пенелопе.

Ревнивецът не може да се примири и с нарастващата популярност на приятелката му. Поради тази причина неотдавна той спрял и профила й в Инстаграм, макар и за кратко.
Така изоставен и отчаян, наследникът на фамилия Диневи прибегнал до пъкления план с фалшивата катастрофа, надявайки се, че по този начин ще си върне годеницата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар