Какво свързва Алекс Сърчаджиева и Фънки?

Гласувайте за статията

Семейството му е неотлъчно до нея

Всички познаваме Фънки като най-пиперливия член на журито на „Като две капки вода“. Думите му, са толкова остри, че са в състояние да сразят всеки.

Оказва се обаче, че малцина са тези, които познават Фънки отблизо такъв, какъвто е. Казано с други думи, това, което виждаме от екрана, е просто поза – роля за целите на шоуто.

Фънки

Семейството му е неотлъчно до нея

Преди броени дни, Фънки направи изключително емоционално признание в ефира на шоуто. За целта той се обърна с молба към водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, да му дадат думата, пише ХотНюз.

След като това се случи, Фънки обяви, че честити официално рождения ден на своята втора жена. Отначало това накара публиката да затаи дъх, но музикантът побърза да уточни, че говори за Алекс Сърчаджиева.

Истината е, че Фънки, бе един от най-добрите приятели на покойния съпруг на Алекс Сърчаджиева – Иван Ласкин. Именно в ролята си на такъв, той й честити рождения ден. Към благопожеланията му се присъединиха и останалите членове на журито – Хилда Казасян и Катя от дует „Ритон“.
На свой ред пък водещите на шоуто Зуека и Рачков се провикнаха: „Алекс, обичаме те!“

Припомняме, че Алекс е много близка със семейството на Фънки. В едно от интервютата си след смъртта на Ласкин, тя призна, че е живяла в дома им, докато половинката й е бил в болницата. Именно у тях я заварила и смразяващата вест за кончината му, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар