Горещи разкрития от личния живот на актьора Стоян Радев (полицаят Краси от сериала „Дяволското гърло“)

Гласувайте за статията

Ужасява се от лудницата на големия град

При все, че криминалният български сериал „Дяволското гърло“ приключи и зрителите на Нова тв най-после разбраха кой е убиецът, мнозина продължават да се вълнуват от личността на полицая Краси.

"Дяволското гърло"

Ужасява се от лудницата на големия град

В тази роля влезе актьорът Стоян Радев, познат на родните зрители от ролята му на мафиота в „Господин Х и морето“. Оказва се, че странният полицай Краси от кримката „Дяволското гърло“, в действителност е човек с много добро сърце.

При все, че двамата със съпругата му – артистичният директор на варненския театър Веселина Михалкова, имат биологично дете, двойката са решили да дадат шанс и на дете, което са осиновили.

Синът им бил на 12 години, когато артистичното семейство взело решение да осинови изоставено дете. Стоян Радев и съпругата му мечтаели да имат голямо семейство и поне една дъщеря. За тяхно съжаление обаче опитите им ударили на камък.

Така дошло и решението за осиновяване на детенце. Отивайки в дома, погледите и на двамата били привлечени от лъчезарно тъмнооко и тъмнокосо момиченце. Актьорът с хипнотизиращо сини очи, който влезе в ролята на полицая Краси в „Дяволското гърло“ разказва с умиление, че открили тяхната принцеса сред градина с много деца.

Момиченцето се казва Малина и няма никакво намерение да поема по пътя на родителите си за разлика от брат й. Тя е решена, че ще се занимава със спорт, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар