Всички се молят за Нана Гладуиш. Какво се случва?

Гласувайте за статията

Състоянието на тв водещата е доста тежко

Всички се молят за водещата на предаването „Съдебен спор“, което се излъчва по Нова тв – Нана Гладуиш.

За никого от зрителите не е тайна, че тя изчезна внезапно от ефира на медията и нейното място бе заето от Лара Златарева, по-известна като Кака Лара.

Нана Гладуиш

Състоянието на тв водещата е доста тежко

Оказва се, че смяната на водещата Нана Гладуиш не е била планирана. Тя обаче е била наложителна, тъй като състоянието на водещата рязко се е влошило. Това наложило екипът на сеирджийското предаване да потърси нова водеща, която да я замести.

Припомняме, че при предишните й отсъствия, неин заместник бе съдия Иван Сотиров. Този път обаче отсъствието й ще продължи по-дълго време. Появата на Лара Златарева на мястото на Нана Гладуиш, далеч не очарова зрителите. От липсата на Нана не бе очарован и съдия Иван Сотиров, който постоянно я засипваше с комплименти по отношение на стайлинга й.

Дори на зрителите направи впечатление, че юристът поздрави доста хладнокръвно новата водеща, без дори да я окуражи за дебюта й в предаването.
За никого не е тайна, че Нана се намира в един от най-трудните периоди в живота си. Само за последните няколко месеца, тя се е стопила драстично и към днешна дата не тежи повече от 50 кг., пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар