Папи Ханс: Майка и татко ме подкрепиха за „Кекс“ (Вижте какво още разкри)

Гласувайте за статията

Папи Ханс се фокусира върху работата, за да не мисли за загубата на баща си

Папи Ханс даде първото си интервю след загубата на баща си. Константин, както е истинското му име, споделя, че загубата на близък човек трудно се преодолява. Изпълнителят на „Кекс“ обаче изтъкна, че са отделили цяла година за сбогуване и свикване с последствията, тъй като знаели за болестта на баща му от дълго време.

Бащата на Папи проф. Трендафилов напусна този свят заради рак на белите дробове. Болестта била напреднала и лекарите преценили, че няма нужда от операция. Константин отрича, че баща му се е разболял след като се е наложило да се огласи, че е бил съдружник на Държавна сигурност.

„Не, истината е друга. Носел е рака в себе си 3-4 години, съдейки по стадия, в който го открихме. Тоест разболял се е много преди това, за което говорите. Въпросното огласяване изобщо не е разклатило баща ми по никакъв начин, защото той винаги е бил адски откровен човек. Никога никого не е измамил през живота си. Не е излъгал, откраднал, не е направил нищо лошо. Баща ми просто е имал неприятни спречквания с една абсурдна система, която го е принудила да симулира, че й помага по някакъв начин“, споделя Папи за баща си, пише „Уикенд“.

„Кекс“

„Баща ми е сред най-страхотните хора, които съм имал удоволствието да познавам, а и той мислеше същото за мен. Винаги сме се разбирали много. Възхищавам се на това, колко свободен човек беше, как винаги ме е разбирал и е приемал моите начинания с голяма усмивка. Песента „Кекс“ никога нямаше да се случи, ако не бяха майка и татко. Те много се изкефиха на парчето, колкото и това да се струва невероятно на някои. Казаха ми, че е страшно забавно, че е нещо различно и трябва да го направя“, споделя още Папи.

Папи Ханс получава подкрепата на родителите си за "Кекс" сн. Инстаграм

Папи Ханс получава подкрепата на родителите си за „Кекс“ сн. Инстаграм

Той признава, че гледа да се фокусира върху ангажиментите си, за да не мисли за загубата на баща си. Папи активно работи за рекламната си агенция, а заедно с това подготвя и ново парче. То ще бъде първата колаборация на Константин с друг артист. Папи обещава, че парчето много скоро ще бъде факт, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар