Свидетели с нови разкрития за смъртта на Даяна (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Смъртта на Даяна не е инцидент

Двама свидетели направиха нови разкрития за смъртта на принцеса Даяна. Те твърдят, че смъртта й не е инцидент и добавят, че два „тъмни автомобила“ на местопрестъплението никога не са били проследени.

Американците Робин и Джак Файърстоун заявяват, че са видели колите, когато са влезли в тунела в Париж само няколко минути след фаталната катастрофа, която уби Даяна, Доди Ал Файед и шофьора им Анри Пол. Двамата твърдят, че многократно са се опитвали да кажат на полицията какво са видели. Но твърденията им били толкова противоречиви, че властите никога не са ги преследвали.

Файърстоун били на задната седалка на такси с техния 11-годишен син. Те се връщали от нощно пътуване по река Сена. Тогава видели разбития Мерцедес, който возел принцесата. Робин, който сега е на 63 години, веднага забелязал, че две „официални“ коли са спрели пред Даяна. „И до ден днешен изпъква в съзнанието ми. Не разбрах защо тези коли са там. Те не се връзваха със случилото се“, казва Робин пред „Експрес“.

„Те просто бяха неловко паркирани и не си спомням някой да е бил в тях. Двете коли трябваше да се движат пред колата на Даяна“, казва още свидетелят.

Автомобилите били видени от британския адвокат Гари Хънтър. Той смята, че едно от мистериозните превозни средства е предпазвало друго, което би могло да удари мерцедеса на принцесата.

Жертва

Свидетелите на катастрофата не осъзнали, че жертвата е Даяна до следващата сутрин. Те веднага потърсили френски полицейски служител, на когото да докладват за мистериозните тъмни превозни средства, но полицаят ги отклонил, казвайки, че имат „достатъчно свидетели“.

„Бяхме зашеметени. Една от най-известните жени на света бе убита и те не искаха да говорят със свидетели“, казва Робин. През следващите няколко дни семейство Файърстоун многократно се опитвали да дадат изявление пред полицията, но винаги им било отказвано. Едва след появата на медиите те най-накрая били интервюирани. След дълги закъснения следователите заявили, че приемат техните изявлениq. Но, когато се провело разследване за смъртта на принцесата, двойката отново била върната.

Едва когато Върховният съд изслушал случая в съда, свидетелите успели да се свържат със семейство Файед и чрез техните законни представители били призовани да дадат показания.

Свидетели направиха нови разкрития за смъртта на Даяна сн. Уикипедия

Свидетели направиха нови разкрития за смъртта на Даяна сн. Уикипедия

„Ясно беше, че французите и англичаните не искаха да чуят показанията ми и трябва да попитате защо. Не мисля, че смъртта на Даяна е случайност, а действията на властите ме карат да го вярвам и до ден днешен повече от всякога“, казва Робин и допълва, че се надява някой ден Уилям и Хари да успеят да разберат истината за смъртта на майка си, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Свидетели с нови разкрития за смъртта на Даяна (Вижте тук)”

  1. агент Тенев

    май 26. 2019

    Няколко пъти вече казвам, че убийството на принцеса Даяна беше дело на английските тайни служби. След като я използуваха да роди престолонаследник, тя вече не им беше потребна. А и тя самата направи груба грешка да се свърже с Доди Ал-Файед!!! Не можаха да и го простят това – майката на престолонаследника да се люби с мюсюлманина!!!!!!!

Добавете коментар