Криско и Цвети стават родители през септември (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Криско и Цвети очакват първата си рожба

Рапърът Криско и приятелката му Цвети стават родители през септември тази година. Брюнетката е в петия месец и влюбените вече обзавеждат детската стая на първия си наследник, издават техни приятели. Двойката обаче упорито крие щастливата новина от медиите, тъй като се бои от лоши очи. А и Криско е от изпълнителите, който пазят личния си живот от светлините на прожекторите.

Любовта между рапъра и Цвети пламна преди около три години, след края на връзката му с Ася Капчикова. Буквално месец по-късно стана ясно, че Криско се е залюбил с едно от момичетата от балета си. И това се оказа именно Цвети. Още преди да станат гаджета тя участваше редовно и в клиповете му.

За тези три години заедно двамата не веднъж са били „оженвани“ от медиите. Но Криско е категоричен, че не иска и да чува за сватба. Това обаче въобще не пречи на рапъра да нарича своята любима „жена ми“ и „най-красивата“.

И въпреки че не мислят за брак, влюбените скоро ще бъдат трима. Те са в трескава подготовка около закупуването на най-необходимото за първото си бебе, пише „Телеграф“. Кристиан, както е истинското име на рапъра, не крие, че най-голямата му мечта е да стане татко.

Той и Цвети вече мислят име за наследника си, но отказват да разкрият пола му дори и пред най-близките си. Бъдещата майка също отказва да коментира новината, но в профила си в Инстаграм качва снимки  само на лицето си, а на събития се появява с широки блузи.

Щастието в личен план накара Криско да промени дори стила на песните си. Макар че предизвика доста негативни коментари с парчето си „Незаменим“, той е категоричен, че именно такъв стил му подхожда повече – най-вече заради годините му.

Криско и Цвети стават родители през септември сн. ХотАрена

Криско и Цвети стават родители през септември сн. ХотАрена

„Преди пеех за лудите неща, защото животът ми беше такъв. Сега целите и мечтите ми са други. Песента е подходяща за годините ми“, казва Криско, който заедно с пеенето, развива и продуцентската си фирма, предават от  hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар