Борис Дали с нов бизнес (Вижте с какво ще се занимава поп фолк изпълнителят)

Борис Дали с нов бизнес (Вижте с какво ще се занимава поп фолк изпълнителят)
4 (80%) 2 votes

Борис Дали купи фалирала болница

Борис Дали (Борис Делибалтов) купи фалиралата болница в родния си град Бобов дол. Поп фолк изпълнителят се е сдобил с още два етажа от общинската болница в града. След като преди месец Борис Дали купи купи втория етаж от закритото здравно заведение и обяви, че ще прави там старчески дом, сега той е постигнал договореност със синдика на общинската болница да купи първия и третия етаж от сградата.

Майката на Борис Дали, която работи като счетоводител в Диагностично-консултативния център, който се помещава в бившата болница, завява, че до дни сделката за покупко-продажбата на двата етажа ще бъде финализирана. Тя обаче не уточнява за каква сума синът й придобива собствеността, пише struma.bg. В момента синдик на фалирала болница е Тихомир Димитров, който беше назначен с решение на Окръжен съд – Кюстендил през месец януари тази година със заплата от 2000 лева.

„Купих етажите, но все още не съм решил за какво ще ги използвам. На третия етаж в момента е разположен общински хоспис, където се обгрижват тежко болни клиенти. Не желая да коментирам цената“, коментира поп фолк изпълнителят пред репортер на сайта.

Баща му Орлин Делибалтов също коментира ситуацията. „Преди дни ремонтирах покрива на сградата. На първия етаж ще има лекарски кабинети. Хората от Бобов дол сега ходят да се лекуват в Дупница и Кюстендил. До дни ще заработи кабинет по кардиология на първия етаж. Ще идва лекар специалист от София.

Ще има и други лекарски кабинети. Аз сам правя ремонтите. Цялото семейство стоим зад Борис и всички помагаме с каквото можем. На втория етаж ще отворим старчески дом, а на третия – хоспис. С плащанията се занимава синът ми, от мен само работата“, казва бащата на Борис Дали.

Борис дали отваря старчески дом сн. Фейсбук

Борис дали отваря старчески дом сн. Фейсбук

Общинската болница в Бобов дол беше обявена официално в несъстоятелност през 2015-та година. Реално обаче здравното заведение не работи от 2010-та година. През месец декември 2018-та година сградата е обявена за публична продан за над 470 000 лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар